Början på slutet


Munmonica

Alla fräcka kids spelar instrument. Alla riktigt fräcka kids spelar munspel. Alla riktigt jävla asfräcka kids spelar munspel och bor i ett kollektiv.

<

Super FUCK YEAH!

Kollektivet

Kollektivet är det ställe där du softar på maxet, maxar softet, softar hårt, hårtar soft och high-fivear!
Det är där vi bor, det är där vi lever, det är där vi frodas och det är där mina barndomsfantasier blir till verklighet.
Donny sa det nog bäst när han sa: Det här är precis som jag tänkte mig att jag skulle ha det när jag var liten om jag skulle få ha stället för mig själv!

Efter ett halvårs boende, ett halvårs rol, ett halvårs historier om allt från att fäktas med svärd till att äta glass till middag(Jag skrev till och med en liten låt om det sistnämnda). Men dessa historier ska sparas till en annan dag.

Efter att Donny och Harry skulle börja dela rum fanns det fortfarande ett dilemma bland dem. Vem skulle få platsen vid fönstret och vem skulle få "skrymslet"?

Det fanns endast ett sätt att lösa denna dispyt och svaret var klart redan från början... Turnering.

Reglerna är enkla, bäst av 9 tävlingar. Winner takes ALL!


Deltävling 1
Moment: Sten, sax, påse
Regler: Bäst av 3
Ställning Harry 0 - Donny 0

ROUND 1, FIGHT!

Harry öppnar stenhårt med sten och knäcker Donnys fjantiga sax. 1-0 Harry
Donny byter taktik och går på sten för att försöka lura sin sluga motståndare Harry. MEN ICKE!
Harry synar Donny och går till den trogna påsen och saken är klar. Första deltävlingen vinns stort av Harry

Deltävling 2
Moment: Dricka vatten ur skål fort(glas är slut)
Regler: Inget spill
Ställning Harry 1 - Donny 0

ROUND 2, FIGHT!

Denna tävling är inte det mest spännande eftersom Donnys hjärna skiter på sig och han bestämmer sig för att hälla allt vatten över ansiktet samt golv. Donny är diskvalificerad på direkten. Harry tar hem denna gren utan motstånd.

Deltävling 3
Moment: Röka cigarett på kortast möjliga tid
Regler: Inga munbloss, ingen hosta
Ställning Harry 2 - Donny 0

ROUND 3, FIGHT!

Donny känner sig självsäker vilket han borde känna eftersom detta är hemmaplan om något för honom.
Harry börjar starkt och verkar få in ett bra flow på sin andning, men Donny är inte långt efter och börjar visa vad han verkligen går för i den här tävlingen. Det är ju trots allt sovplatsens öde som står på spel...
Vildt skrik och panik börjar utbrista och de första misstankarna om fusk föds, munbloss , för roliga åskådare etc. etc.
Donny börjar få in taktiken och går helt plötsligt om Harry som lägger in en högre växel för att kontra Donnys otroliga kämpaglöd men rätt som det är så händer det otänkbara. Harry börjar hosta och blir diskvalificerad ur tävlingen och Donny tar sin första poäng.

Deltävling 4
Moment: Äta mjöl
Regler: Ät mjölet, inget vatten eller annat hjälpmedel.
Ställning Harry 2 - Donny 1

ROUND 4, FIGHT!

Här har vi den, tävlingen av tävlingar, det som skiljer männen från möss, det som skiljer vetet från det som inte är vete(ser jag ut som någon jävla agronom eller?). Det är dags att äta mjöl!

Donny som är fylld med vilja, självsäkerhet, mod och lite för mycket nikotin börjar starkt(är väl lätt att äta mjöl när man inte ätit något på ett par dagar). Harry är inte långt efter han heller utan börjat maxa i sig mjöl ganska friskt, kanske till och med lite för friskt. Donny väljer att spela det säkert och tar stora skedar  och har det i munnen länge för att sedan svälja när läget känns rätt.

FOTNOT som inte är på foten men lite mitt i allt...whatev...

Litemittialltnot: Under tiden denna spektakulära visning av kämpaglöd och mod så befinner sig Biffen och Bosse som domare för att övervaka. Dock blir det inte så mycket gjort eftersom dom båda skrattar så mycket så att dom nästan kissar på sig och Biffen häver ur sig gång på gång "DET FINASTE ÄR ATT JAG FICK DOM ATT ÄTA MJÖL"!

Harry börjar lägga i en andra växel och bestämmer isg för att tvinga ner mjölet istället utan att fukta det med saliv och det river som lent sandpapper i halsen på honom och det är i detta ögonblicket han förlorar tävlingen. Illamående, rädsla och tvivel börjar sprida sig i hans bröst och det blir till slut för mycket och han kastar in handduken.

Ensam kvar står Donny, nöjd, glad och berikad med mineraler för en livstid.

Deltävling 5
Moment: Springa så fort som det går 3 varv runt huset
Regler: TO THE DEATH!
Ställning Harry 2 - Donny 2

ROUND 5, FIGHT!

Återhämtade och ombytta till idrottskläder är det dags för den första fysiska tävligen.
Finns inte så mycket att säga egentligen mer än att Donny ger upp efter två varv och någon minut senare kommer Harry lunkades och tar hem tävlingen. Harry WINS!

Deltävling 6
Moment: Debatt
Debattämne: Tv-spel, Den enes död, den andres bröd? Är det farligt att spela våldsamma dator och tv-spel. Harry tror att det är farligt och att det är en inkörsport till diverse andra hemskheter.
Donny tror att det är lika harmlöst som wertherskola(dvs endast i komiskt stora kvantiteter).
Regler: Den som får den andra tallös först vinner
Ställning Harry 3 - Donny 2

ROUND 6, FIGHT!

Detta blev utan tvekan den konstigaste tävlingen då Harry öppnar stabilt men förväntar sig inte att Donny kommer att anspela på att han är homosexuell!
Donnys kommentar om att Harry är homosexuell är dock ett brilijant drag eftersom han lyckas måla in Harry i ett hörn samt får honom att säga att bara för att han spelat massor av spel där man ska vara bög så har inte han blivit bög och då blir Harry mållös och har inget annat val än att ge upp. Donny regerar!

Deltävling 7
Moment: Tekken 6
Regler: TO THE DEATH! Bäst av tre matcher(bäst av fem ronder)
Ställning Harry 3 - Donny 3

ROUND 7, FIGHT!

Finns egentligen inte mycket mer att säga här mer än att Donny åker på så mycket däng att han inte vet vad han heter. Harry dominerar 6 ronder i rad och Donny får gå därifrån skamsen och förnedrad. Donny får lära sig den svåra vägen att det inte är för inte dom kallar Harry H-BOMB!


Deltävling 8
Moment: Hålla andan
Regler: TO THE DEATH! Andas inte, Stoppa ner huvudet i vatten("badkaret")
Ställning Harry 4 - Donny 3

ROUND 8, FIGHT!

Donny vet att han måste vinna båda tävlingarna som följer för att få sängplatsen.
Dock upptäcker hans hjärna att det åter igen är dags för vatten så den skiter på sig ännu en gång och Donny försöker att andas under vatten vilket resulterar i att han måste ta upp huvudet ifrån vattnet och förlorar därför tävlingen.

Deltävling 9
Moment: Inget
Regler: TO THE DEATH!
Ställning Harry 5 - Donny 3

ROUND 9, meh...!

Harry vinner tävlingen och får all den ära och sängplats han förtjänar. Lyckan är omätbar och han skuttar och glänser nästan lika mycket som den otippade ryssen kefir när han vann yoghurtslalom på 90-talet.


Sånt här fräckt gör vi på dagarna. Hur ofta gör du det? Är det ofta så kom förbi en sväng om inte kom förbi ändå så kommer du att börja göra fräcka grejer.
POW!Sånt här ser man inte varje dag...BAM!

Biffen och Bosse och sillen och jagBiffen och BosseSillJAG
BiffenochBosseochSillenochJAG

RSS 2.0